ONZE BACKOFFICE SERVICE

Smart Service biedt u de beste backoffice service om de administratie binnen uw uitzendbureau betrouwbaar en effectief uit te voeren. Onze backoffice service neemt alles geheel uit handen, zodat u zich weer volledig kunt richten op uw core business. Bent u van plan om uw werving– en selectiebureau uit te breiden met uitzenden en/of detacheren, zonder hoge investeringen, dossiervoering en debiteurenrisico’s? Zoek niet verder: Smart Services is de ideale oplossing voor uw uitzendbureau.

_MG_1734-klein _MG_1778-klein
 • Wat wij doen

  Als u denkt aan backoffice service, wat kunnen wij dan voor u doen?

  Smart Services biedt u volledig gecertificeerde backoffice diensten die verder rijken dan alleen de overname van het werkgeverschap, de administratie en het debiteurenbeheer.

  Wanneer u van onze services gebruikmaakt, dan houdt u zich enkel bezig met de kernactiviteiten van uw bedrijf. U zorgt voor het uitzetten van vacatures, werving, selectie en plaatsing van de kandidaat en maakt zelf de afspraken met uw opdrachtgevers en het personeel. Met behulp van deze specifieke loondienstconstructie neemt Smart Services de overige backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau, zoals administratieve- en juridische werkzaamheden voor haar rekening.

  Ik wil meer informatie ontvangen over de backoffice services van Smart Services.

 • Voordelen

  De voordelen van onze Backoffice service

  Géén loondoorbetalingverplichting
  Met het gebruik van onze backoffice services voor uw uitzendbureau betaalt alleen voor de uren dat de kandidaat bij de opdrachtgever heeft gewerkt. Mocht de kandidaat dus onverhoopt ziek worden, dan heeft u géén loondoorbetalingsverplichting.

  Volledige concentratie op core business
  Smart Services verzorgt de loonbetalingen, het opbouwen en uitbetalen van reserveringen, contracten, afdrachten van sociale lasten en de doorbetaling bij ziekte voor uw uitzendbureau. 

  Uitvoering werkzaamheden onder eigen bedrijfsnaam/logo
  Wanneer u gebruik maakt van onze backoffice services, behoudt u de optie om de nodige werkzaamheden uit te laten voeren onder uw eigen bedrijfsnaam en logo. Op deze manier zijn al uw communicatie-uitingen consistent.

  Deskundige helpdesk
  Smart Services heeft een deskundige en persoonlijke helpdesk waarbij u, uw opdrachtgevers en kandidaten terecht kunnen voor alle vragen rondom de verloning. Daarbij zijn wij altijd bereid onze hulp en kennis met betrekking tot verloning aan te bieden bij het organiseren van uw uitzendbureau.

  Smart Online
  Smart Online is een applicatie waar de kandidaten betalingen, reserveringen en salarisspecificaties kunnen inzien en jaaropgaven kunnen downloaden.

  Vraag een offerte aan.

 • Werkwijze

  Wat is onze Werkwijze bij Backoffice services 

  Met onze Backoffice Services, richt u zich primair op het werven en selecteren van kandidaten voor de vacatures van uw opdrachtgevers. U bepaalt daarbij zelf de afspraken omtrent de duur, lonen en factoren. Smart Services komt tussenbeide op het moment dat alle afspraken helder zijn en de kandidaat gaat starten. Wanneer u de juiste match hebt gevonden en de uitzending kan starten, wordt de kandidaat toegevoegd aan onze loonlijst. Smart Services fungeert dan als juridisch werkgever van uw kandidaten en leent deze exclusief aan u, of namens u, aan de opdrachtgever uit.

  Overeenkomsten Backoffice Services 

  Zodra wij een volledige inschrijving van de kandidaat hebben ontvangen, zullen we een inleenovereenkomst voor de opdrachtgever en een loonovereenkomst voor de kandidaat opstellen. In deze overeenkomsten staat vermeld dat de kandidaat op de loonlijst van Smart Services komt te staan en werkzaamheden voor de opdrachtgever, eventueel voor een afgesproken periode, zal gaan verrichten.

  Na ondertekening van de overeenkomsten fungeert Smart Services als juridisch- en administratief werkgever. Dit houdt in dat Smart Services zorgdraagt voor de inhouding en afdracht van sociale premies en een tijdige uitbetaling van het salaris en (eventueel) opgebouwde reserveringen. Dit gebeurt conform de richtlijnen van de NBBU CAO (komt link naar CAO) voor uitzendkrachten.

  Met het gebruik van onze backoffice services voor uw uitzendbureau kunt u het salaris van de kandidaten per week of maand laten uitbetalen. Onze vaste contactpersoon zal duidelijke afspraken met u maken omtrent de verloning.

  Facturatie Backoffice Services 

  Smart Services kan uw debiteurenrisico overnemen door de facturatie direct, inclusief uw commerciële marge, naar uw opdrachtgever te sturen. Tevens zenden wij u periodiek margeoverzichten, waarmee u de behaalde marge aan Smart Services kan factureren.

  Op het moment dat de werkzaamheden van de kandidaat eindigen wordt de overeenkomst tussen de kandidaat, Smart Services en u ontbonden. Eventueel opgebouwde reserveringen worden met de laatste salarisverwerking aan de kandidaat uitbetaald.

  Vraag een offerte aan.

Voorkant

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem contact met ons op!


Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam

E: info@smartservices.nl
T: +31 (0)20 671 18 88

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?