WERKEN MET HR SERVICES

Het bijhouden en verwerken van personeelsadministratie is een tijdrovende klus. In veel bedrijven  ligt deze verantwoordelijkheid bij het HR. Veel kleine organisaties hebben geen specifieke afdeling hiervoor. U kunt deze HR-services met een gerust hart aan ons uitbesteden. Geef uw personeels- en salarisadministratie uit handen door middel van payrolling, zodat u zich volledig kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. U houdt altijd zelf de regie in handen, hebt meer tijd en kunt hierdoor (weer) zorgeloos ondernemen!

_MG_1724-klein celine -klein
 • Wat is payrolling

  Wij nemen het werkgeverschap van u over, door uw medewerkers in loondienst te nemen en daarmee de administratieve lasten en arbeidsrechtelijke risico’s van uw personeel. Ook staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van de juiste informatie te voorzien. 

  Met onze HR-services worden de volgende zaken voor uw werknemers geregeld:

  1. Uitbetaling van salaris en reserveringen
  2. Uitgifte van loonspecificaties en jaaropgaven
  3. Inhouding en afdracht van sociale premies
  4. Ziekte- en betermeldingen
  5. Begeleiding bij ziekte volgens de regels van de Wet Poortwachter
  6. Uitleg over contract- en salariszaken.

 • Voordelen

  Wij hebben de voordelen van onze diensten voor u op een rij gezet: 

  • Géén arbeidsrechtelijke risico’s
   Bij payrolling hoeft u zich geen zorgen meer te maken om arbeidsrechtelijke risico’s. Wij nemen deze van u over als u het werkgeverschap van uw personeel aan ons overdraagt.
   PNG-leeg
  • Géén bewerkelijke personeels – en salarisadministratie
   Wanneer u kiest voor payrolling en de personeels- en salarisadministratie uit handen geeft, kunt u zich (weer) volledig richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.
   PNG-leeg
  • Géén loondoorbetalingsverplichting
   Met Smart Payroll betaalt alleen voor de uren die de medewerker daadwerkelijk bij u heeft gewerkt. Mocht uw medewerker dus onverhoopt ziek worden, dan heeft u géén loondoorbetalingsverplichting.
   PNG-leeg
  • Betrokken personeel
   Wanneer u kiest voor payrolling, nemen wij de verloning van uw personeel over. Echter blijft u zelf verantwoordelijk voor de werving, selectie, inroostering en de dagelijkse begeleiding van uw medewerkers op de werkvloer. Op deze manier blijft de binding tussen u en uw medewerkers in tact.
   PNG-leeg
  • Flexibele contracten
   U kunt op ieder gewenst moment de overeenkomst met uw medewerker beëindigen. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening aangezien er geen opzegtermijn of een minimale afname van uren wordt gehanteerd.
   PNG-leeg
  • Lagere kosten
   Payrolling is in veel gevallen vaak goedkoper dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst heeft. Zo bespaart u bij Smart Payrolling in ieder geval kosten in het geval van ziekte van uw medewerker.

 • Werkwijze

  Wilt u uw HR-Services uitbesteden?

  Om uw HR-service uit handen te geven kunt u de medewerker bij ons aanmelden via het online inschrijfformulier of u kunt het inschrijfformulier downloaden en per post, of inscannen en per e-mail, naar ons versturen. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen, nemen wij binnen één werkdag contact met u op. 

  Voor meer informatie aangaande onze tarieven of het opstellen van een offerte kunt u hier terecht. 

  Zodra alle benodigde documenten bij ons binnen zijn wordt de kandidaat aan de loonlijst van Smart Services toegevoegd. Vervolgens stellen wij een inleenovereenkomst voor u (als opdrachtgever) en een loonovereenkomst voor de medewerker op. In deze overeenkomsten en voorwaarden staat vermeld dat de medewerker op de loonlijst van Smart Services komt te staan en de werkzaamheden voor u gaat verrichten.

  Na ondertekening van de overeenkomsten fungeert Smart Services als juridisch werkgever. Wij lenen de medewerker dan exclusief aan u uit. Daarnaast dragen wij zorg voor de inhouding en afdracht van de sociale premies en een tijdige uitbetaling van het salaris en (eventueel) opgebouwde reserveringen. Dit gebeurt conform de richtlijnen van de NBBU CAO voor uitzendkrachten.

  Verloning Smart Services

  Het salaris kan per week of per maand worden uitbetaald. Smart Services heeft twee verloningsdagen per week: dinsdag en donderdag. Dee medewerker dient het declaratieformulier op dinsdag of donderdag voor 11.00  uur ’s ochtends bij ons aan te leveren. Dit kan per e-mail, fax of inloggen via Smart Online. Het declaratieformulier wordt dezelfde dag nog verwerkt. Ook wordt er een factuur opgesteld en per post naar u verstuurd.

  Op het moment dat de werkzaamheden van uw medewerker eindigen kan de overeenkomst tussen Smart Services, de medewerker en u worden ontbonden. Eventueel opgebouwde reserveringen worden met de laatste salarisverwerking aan de medewerker uitbetaald.

Voorkant

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem contact met ons op!


Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam

E: info@smartservices.nl
P: +31 (0)20 671 18 88

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?