Payrolling

Wat is Payrolling?

Bij Payrolling geeft u uw personeels- en salarisadministratie uit handen. Hierbij kunt u denken aan: arbeidsovereenkomsten, arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen. Zodat u zich volledig kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Bekijk hier onze diensten op het gebied van HR of schrijf uw in.

Smart Services neemt het personeel over en wordt juridisch gezien dus werkgever. Maar als opdrachtgever blijft u uiteraard de belangrijke kernzaken zelf bepalen (aannemen van nieuwe werknemers, salarisbepalingen en functioneringsgesprekken). 

Waarom Payrolling of Voordelen payrolling?

Géén arbeidsrechtelijke risico’s
Bij payrolling hoeft u zich geen zorgen meer te maken om arbeidsrechtelijke risico’s. Wij nemen deze van u over als u het werkgeverschap van uw personeel aan ons overdraagt.

Géén bewerkelijke personeels – en salarisadministratie
Wanneer u kiest voor payrolling en de personeels- en salarisadministratie uit handen geeft, kunt u zich (weer) volledig richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

Géén loondoorbetalingsverplichting
Met Smart Payroll betaalt alleen voor de uren die de medewerker daadwerkelijk bij u heeft gewerkt. Mocht uw medewerker dus onverhoopt ziek worden, dan heeft u géén loondoorbetalingsverplichting.

Betrokken personeel
Wanneer u kiest voor payrolling, nemen wij de verloning van uw personeel over. Echter blijft u zelf verantwoordelijk voor de werving, selectie, inroostering en de dagelijkse begeleiding van uw medewerkers op de werkvloer. Op deze manier blijft de binding tussen u en uw medewerkers in tact.

Flexibele contracten
U kunt op ieder gewenst moment de overeenkomst met uw medewerker beëindigen. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening aangezien er geen opzegtermijn of een minimale afname van uren wordt gehanteerd.

Lagere kosten
Payrolling is in veel gevallen vaak goedkoper dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst heeft. Zo bespaart u bij Smart Payrolling in ieder geval kosten in het geval van ziekte van uw medewerker.

Payrolling bij Smart Services

Wij nemen het werkgeverschap van u over, door uw medewerkers in loondienst te nemen en daarmee de administratieve lasten en arbeidsrechtelijke risico’s van uw personeel. Ook staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van de juiste informatie te voorzien.

Met onze HR-services worden de volgende zaken voor uw werknemers geregeld:

  • Uitbetaling van salaris en reserveringen
  • Uitgifte van loonspecificaties en jaaropgaven
  • Inhouding en afdracht van sociale premies
  • Ziekte- en betermeldingen
  • Begeleiding bij ziekte volgens de regels van de Wet Poortwachter
  • Uitleg over contract- en salariszaken.

U houdt altijd zelf de regie in handen, hebt meer tijd en kunt hierdoor (weer) zorgeloos ondernemen! Interesse? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?